no właśnie kiedy jakiś spot forum umiera :P kujawiaki obudzić się
[O1] Podświetlanie pokręteł ogrzewania.
Zwiń
X
-
[O1] Podświetlanie pokręteł ogrzewania.
Witam. Posiadam Skodę Octavie 1 z 1.9 TDI 2000 roku, wersja Ambiente. Mam takie pytanko do posiadaczy podobnych autek, czy działa Wam podświetlanie pokreteł ogrzewania i prędkości wentylatora? Czy w ogóle to auto jest w to wyposażone? Bo szczerze mówiąc u mnie nie działa i myslałem, że poprostu taka wersja, bo w sumie niepamiętam czy kiedys to działało, czy nie, ale ktoś tam mi kiedyś powiedział, że on w swojej Skodzie ma to podświetlane i nie wiem czy się tym mam zainteresować w kwestii naprawy czy poprostu moje auto tej opcji nie posiada Licze na Waszą pomoc i pozdrawiam
-
-
Kolego, ja sie w niedziele bawiłem z ta ehm, żaróweczką.
Ustaw pokretlo w pozycje nr 2, wyjmij je. Probowalem penseta wyciagac ale zeslizgiwala sie. Ostatnio ktos tu pisal ze slomka do napojów jest najlepsza i rzeczywiscie. Nałóż ją i pociagnij do siebie. Spowrotem niestety probowalem tez wlozyc w slomce ale po 1h ch*j mnie strzelil i wlozylem paluchami. 2 spalilem ale 3 juz swieci amerykansko
Powodzenia!
Komentarz
-
-
a u mnie notorycznie podswietlenie NIE dziala. Gdzies na forum przeczytalem zeby puknac mocniej w bok wskaznikow (na wysokosci kolan czlowieka, puknij w bok przy pokretlach). I co.. swiec. Czasami puknac wystarczy naprawde LEKKO i swieci, jezdzisz chwile i gasnie, lekki puk i swieci. Cos nie styka - ale nie doszukalem sie na forum dlaczego i co nie styka tak aby to poprawic na amen. Dodatkowo wymienilem spalona zarowke popielniczki w O1. Choc nie pale to wymienilem, problem taki ze oryginalna jest zgrzana z innymi elemntami uchwytu, troche pokombinowalem, polutowalem i dziala (wlozylem zwykla zarowke z dlugimi nogami).+LPG Elpigaz IV gen :-)
Komentarz
-
-
Lis-Witalis
A ktoś próbował odkręcać te boczne śruby które trzymają wszystkie trzy pokrętła i wtedy wymieniać żarówkę ? Tak się w ogóle da to się zrobić. I czy tam tylko jest jedna żarówka j do podświetlenia trzech pokręteł ? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
[ Dodano: Nie 07 Lis, 10 16:40 ]
A przy okazji mam pytanie a gdzie jest podświetlenie bagażnika ? Czy w ogóle jest ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Lis-WitalisA ktoś próbował odkręcać te boczne śruby które trzymają wszystkie trzy pokrętła i wtedy wymieniać żarówkę ? Tak się w ogóle da to się zrobić. I czy tam tylko jest jedna żarówka j do podświetlenia trzech pokręteł ? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
A przy okazji mam pytanie a gdzie jest podświetlenie bagażnika ? Czy w ogóle jest ?
Co do drugiego to nura do bagaznika dac nie mozesz? U mnie po lewej (za kierowca) na plastiku gdzie masz tez glosnik i u ciebie bedzie tak samo. Jakbym dorwal na shrocie taki sam element to moge zamontowac z drugiej strony, bo cos slabo oswietla taka jedna+LPG Elpigaz IV gen :-)
Komentarz
-
-
Lis-Witalis
Zamieszczone przez pepiczekZamieszczone przez Lis-WitalisA ktoś próbował odkręcać te boczne śruby które trzymają wszystkie trzy pokrętła i wtedy wymieniać żarówkę ? Tak się w ogóle da to się zrobić. I czy tam tylko jest jedna żarówka j do podświetlenia trzech pokręteł ? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Co do drugiego to nura do bagaznika dac nie mozesz? U mnie po lewej (za kierowca) na plastiku gdzie masz tez glosnik i u ciebie bedzie tak samo. Jakbym dorwal na shrocie taki sam element to moge zamontowac z drugiej strony, bo cos slabo oswietla taka jedna
Komentarz
Komentarz